BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan askerleri Türk adasına çıkıp, kuzu çevirdi----

Yunan askerleri Türk adasına çıkıp, kuzu çevirdi

Yunan askerleri Türk adasına çıkıp, kuzu çevirdi
22 Nisan 2017 - 15:03 www.finansgundem.com

Yunan Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı'nın Aydın’a bağlı Eşek Adası’nda kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis ile birlikte Aydın'a bağlı Eşek Adası'na helikopterle gitti.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlandı.

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Albay Ümit Yalım, “Yunan Bakan Kammenos'un egemenlik ve bayrak gösterisi yaptığı Aydın Eşek Adası, 1943 tarihli İngiliz haritasında, 12 Ada deniz sınırının dışındadır. Türkiye'ye ait olduğu açıkça gösterilmiş ve ismi Türkçe yazılmıştır. 1951 tarihli Amerikan haritasında da Eşek Adası'nın, 12 Ada deniz sınırının dışında ve Türkiye'ye ait olduğu gösterilmiştir” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)