BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYPG ayak diriyor: Çekilmeyiz----

YPG ayak diriyor: Çekilmeyiz

YPG ayak diriyor: Çekilmeyiz
25 Ağustos 2016 - 04:09 www.finansgundem.com

ABD ve Türkiye, YPG’yi Fırat Nehri’nin doğusuna dönmeleri konusunda uyarırken, PKK bağlantılı örgütten “Asla çekilmeyiz” açıklaması geldi

YPG Sözcüsü Redur Halil, Türkiye’nin operasyonu IŞİD’e değil, Kürtlere karşı yaptığını iddia ederek, Fırat’ın batısından çekilmeyeceklerini ve hiç kimsenin kendilerine bu dayatmada bulunamayacağını söyledi. Amerika’nın Sesi Radyosu’na konuşan Halil, “Kimse bizim kendi topraklarımızdan geri çekilmemizi isteyemez” dedi.

SDG VE ÖSO ÇATIŞTI

Türkiye destekli ÖSO güçleri, Fırat Nehri boyunca güneye doğru ilerledi. YPG’nin omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) de kuzeye ilerleyerek, ÖSO’nun önünü kesmeye çalıştı. Lübnanlı El Meyadin TV’nin haberine göre, ÖSO ve SDG arasında çatışma çıktı. Muhalif kaynaklara göre SDG güçleri Türk topçusunun ateş açmasıyla Ayn el-Beyda’dan çekilmek zorunda kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asii25 Ağustos 2016 13:46

    hepsini gebertin orda da onlardan kalksın aradan

  • MEHMET25 Ağustos 2016 10:51

    ah keşke çekilmeseniz de haddinizi en şiddetli bir şekilde bildirsek. öyle dağdan inip kalleş pusu kurmakla olmuyor. Şöyle ordu gibi gelin karşımıza .. Dualarımız kahraman ordumuzla.. seferberlik halinde 30 milyon genç sizi tükrüğümüzle boğarız.

  • alp25 Ağustos 2016 09:28

    tercih sizin...o zaman geberin pkk bozuntuları işte sizin hainliğiniz ortada...

  • Baris25 Ağustos 2016 09:20

    Vurun ya ne çekilin demesi vurun