BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık'Yılın banka markası' ödülü Akbank'a----

'Yılın banka markası' ödülü Akbank'a

'Yılın banka markası' ödülü Akbank'a
20 Ocak 2017 - 08:05 www.finansgundem.com

The ONE Awards’da, Halk Jürisi’nin değerlendirmesi ile Akbank, “Bankacılık Sektörü Yılın En Başarılı Markaları” kategorisinde birinci oldu

Akbank, Marketing Türkiye’nin Akademetre işbirliğiyle Türkiye Halk Jürisini temsil eden 12 ilde gerçekleştirdiği araştırmaya göre bankacılık sektöründe “Yılın En Başarılı Markası” seçildi.

Türkiye’ye değer katmak için yıllardır gönülden çalıştıklarının altını çizen Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, “Gözbebeğimiz markamıza kurulduğumuz günden bu yana aralıksız olarak yatırım yapıyoruz; kurulduğumuz gün attığımız sağlam temellerin üzerine sürekli yeni değerler koyuyor, markamıza değer katıyoruz” dedi ve ekledi:

“Akbank markası, güçlü finansal verilerimizin yanında bankamızın gücünü en iyi yansıtan, bize rekabet avantajı sağlayan en önemli göstergelerden. Özellikle teknolojiye ve insan kaynağımıza her yıl yaptığımız yatırımlar, müşteri odaklılık üzerine inşa ettiğimiz vizyonumuzu ve markamızı destekliyor.”

Bankacılığın güvene dayalı bir sektör olduğunun alltını çizen Göllü, “Güçlü markamız, müşterilerimizin ve hissedarlarımızın bize olan güveninin göstergesi. Bu güveni korumak ve yükseltmek için tüm Akbanklılar olarak özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Markamızın geldiği bu başarılı nokta, markamıza dokunan tüm Akbanklılar ve iş ortaklarımızın emeğinin sonucu.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)