BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYıldız Holding'de iki önemli atama----

Yıldız Holding'de iki önemli atama

Yıldız Holding'de iki önemli atama
18 Nisan 2016 - 13:30 www.finansgundem.com

Yıldız Holding Yönetim kurulu başkanı Murat Ülker'e direk bağlı çalışan üst yönetici sayısı 14'ten 22'ye çıkardı

Yıldız Holding'in attığı dev adımlarla Türkiye'nin en global grubu olduğu rahatlıkla söylenebilir. 14 ülkede, 77 üretim tesisi ile 320 markayı yönetiyorlar. Son satın almalarla birlikte bünyesindeki çalışan sayısı 26 bine ulaşan holdingde, doğal olarak en kritik saha insan kaynaklan yönetimi. Yönetim kurulu başkanı Murat Ülker'e direk bağlı çalışan üst yönetici sayısı 14'ten 22'ye çıkarken, yeni yönetim kategorileri ve atamalar sık aralıklarla devreye sokuluyor. 

Yıldız Holding Global M&A ve Iş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurtaç Ziyal, geçen hafta yeni bir terfi yaşadı. Grubun son yıllardaki tüm satın alma ve satış operasyonlarında kritik görevler üstlenen ekipte yer alan Ziyal, Strateji ve Büyümeden Sorumlu Başkan (Chief Strategy and Growth Officer) oldu.

Yıldız Holding, AR-GE bölümünün yöneticiliğinde de bir değişikliğe gitti. Godiva markasından transfer edilen Nina Williams, daha önce bu görevi üstlenen Ahmet Anbarcı yerine Chief R&D Officer (AR-GE'den sorumlu tepe yönetici) pozisyonuna getirildi. (Ekonomist Dergisi)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)