BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYılbaşı öncesi binlerce şişe kaçak içki ele geçirildi----

Yılbaşı öncesi binlerce şişe kaçak içki ele geçirildi

Yılbaşı öncesi binlerce şişe kaçak içki ele geçirildi
03 Aralık 2016 - 04:24 www.finansgundem.com

İstanbul Fatih'te bir iş hanına düzenlenen operasyonda, 3 bin şişe kaçak içki ele geçirilirken 19'u yabancı uyruklu 54 kişi gözaltına alındı

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ve Güvenlik Büro ekipleri gelen bir ihbar üzerine Süleymaniye'de bulunan bir iş hanına operasyon düzenledi.

Han içinde bulunan 27 dükkanda kaçak içki imal edildiğini tespit eden polis, aralarında viski, votka ve rakı gibi içkilerin de bulunduğu 3 bin şişe kaçak içkiye el koydu. Polis ayrıca 4 bin boş içki şişesi, çok sayıda sahte bandrol ve etiket ele geçirdi. Baskın sırasında imalathanelerde çalışan 19'u yabancı uyruklu 54 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürülürken, yüzlerce şişe kaçak içki imha edilmek üzere toplandı.

Öte yandan, iş hanına gelen Fatih İlçe Tarım Müdürlüğü'nden yetkililer her cins içki ve markadan içeriklerinin ne olduğu ile ilgili analiz yapmak üzere numune aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)