BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYerli turist yaşadı----

Yerli turist yaşadı

Yerli turist yaşadı
02 Eylül 2015 - 14:38 www.finansgundem.com

Kurban Bayramı tatili nedeniyle uzun yaz tatili fırsatı yakalayan yerli turist, sahil kentleri ve yurtdışına akın edecek

Yaz tatili sonrası çalışma hayatına geri dönen yerli turist Kurban Bayramı tatilini bekliyor. Kurban Bayramı tatili nedeniyle okulların açılış tarihinin ertelenmesi uzun yaz tatili fırsatı yakalayan yerli turist'in yüzünü güldürdü.

Bayram tatilini fırsat bilen yerli turist  sahil kentleri ve yurtdışına akın edecek. Kurban Bayramı'nda Antalya, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası gibi tatil yörelerine 400 bin, ağırlıklı Avrupa turları olmak üzere yurtdışına da 100 bin kişinin gitmesi bekleniyor. 

YÜZDE 50 ORANINDA ARTIŞ

14 Eylül'de açılacak okullar, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Başbakanlık kararıyla 28 Eylül'de eğitim öğretime başlayacak. Bu ertelemeyle birlikte uzun yaz tatili fırsatını değerlendirmek isteyen tatilci oranı, geçen yılki Kurban Bayramı tatilci sayısına 20 gün önceden ulaştı. Turizm sektörü temsilcileri bu bayramda sahil kentleri ve Avrupa başkentlerinde bayram tatili yapacakların rezervasyonunda yüzde 50 oranında artış yaşandığını söyledi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)