BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYeni hafta için Meteoroloj'den yağmur uyarısı----

Yeni hafta için Meteoroloj'den yağmur uyarısı

Yeni hafta için Meteoroloj'den yağmur uyarısı
23 Temmuz 2018 - 08:45 www.finansgundem.com

Temmuz'un sonuna doğru yaklaşırken sıcak havaların etkisi yurtta genel olarak artarak hissedilmeye devam ederken bir diğer yandan ise sağanak yağışlar da devam ediyor.

Yeni haftanın hava durumu raporunun yayınlanması ile birlikte günlerdir tam olarak randıman oturtamayan havalar ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Özellikle dün de İstanbul'da genel olarak etkili olan sağanak yağış Temmuz başından beri sürüyor. Temmuz ayının başından beri hava sıcaklıkları artarak devam etmese de yer yer etkili olan sağanak yağışlar vatandaşları şaşırtmaya devam ediyordu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, dün İstanbul ve çevresinde etkili olan sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam edecek. Temmuz ayında tüm Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağış ile ilgili uyarılar ardı ardına gelmeye devam ediyor.

YURDU ETKİSİ ALTINA ALIYOR

Temmuz ayında etkili olan sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek. Bugün yurdun büyük bir bölümü sıcak havanın etkisi altında olacak. Orta ve Doğu Karadeniz'de ise sağanak yağış kendini gösterecek.

Salı günü başlayacak olan sağanak yağışlar yurdu etkisi altına alacak. Özellikle Marmara ve Ege'de etkili olacak olan sağanak yağışlar cuma gününe kadar devam edecek. Hava sıcaklıkları ise düşmeyecek.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie23 Temmuz 2018 10:45

    Bol fırtınalı, iri ceviz büyüklüğünde dolulu bir yağmur diliyorum. Birazcık da arabalar zarar görürse hissemiz FROTO artışa geçer. Amen.