BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYellen ile Trump bir kez daha bir araya geldi----

Yellen ile Trump bir kez daha bir araya geldi

Yellen ile Trump bir kez daha bir araya geldi
20 Ekim 2017 - 09:10 www.finansgundem.com

Trump'ın, 4 yıllık ilk başkanlık dönemi 3 Şubat 2018'de dolacak Yellen ile görevine devam etme olasılığını görüşmek üzere bir araya geldiği bildirildi

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresi birkaç ay sonra dolacak Fed Başkanı Janet Yellen ile ikinci kez atanma olasılığını görüştü.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada Trump'ın, 4 yıllık ilk başkanlık dönemi 3 Şubat 2018'de dolacak Yellen ile görevine devam etme olasılığını görüşmek üzere bir araya geldiği teyit edildi.

Trump'ın Fed başkanlığı görevi için değerlendirdiği beş isim arasında yer alan Yellen'in rakiplerinin, bankanın şu anki Yönetim Kurulu Üyesi Jerome Powell, eski Yönetim Kurulu Üyesi Kevin Warsh, Stanford Üniversitesi Ekonomi Profesörü John Taylor ve Ulusal Ekonomik Konsey Direktörü Gary Cohn olduğu belirtiliyor.

ABD basınında çıkan bazı haberlere göre, Trump'ın önde gelen çalışma arkadaşları ve danışmanları bu beş isim arasından Powell ve Taylor'ı destekliyor.

Donald Trump'ın, dünya ekonomisinin en önemli aktörlerinden Fed'in başkanlığı için seçeceği ismi 3 Kasım'da başlayacak Asya gezisi öncesi açıklaması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)