BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYazarımız Mehmet Avcı TÜSİAD üyeliğine seçildi----

Yazarımız Mehmet Avcı TÜSİAD üyeliğine seçildi

Yazarımız Mehmet Avcı TÜSİAD üyeliğine seçildi
22 Mayıs 2018 - 10:57 www.finansgundem.com

Finansgundem.com yazarı, Dostluk Grubu kurucularından, WİLCO Group CEO'su Mehmet Avcı ''TÜSİAD'a aktif olarak katkı sunmak en büyük hedefim'' dedi.

Finansgündem.com 'a yönetim ve ofis hayatı ile ilgili makaleler yazan WİLCO Group CEO'su Mehmet Avcı, TÜSİAD üyeliğine kabul edildi.

Genç girişimci Mehmet Avcı, kurum bünyesine dahil olan diğer yeni üyelerle, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ev sahipliğinde  özel bir yemekte bir araya geldi.

Doğulu ve Batılı işadamlarını bir araya getirerek, Van ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan Dostluk Grubu kurucularından da olan Mehmet Avcı, 1971 yılında kurulan ve Türkiye’nin önde gelen girişimci ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu TÜSİAD'da yer almaktan gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin her anlamda ilerlemesine katkı sunmuş önemli bir kurum olan TÜSİAD'ın çatısı altında yer almanın kendisi için oldukça anlamlı olduğunu belirten Mehmet Avcı, ''Bu kuruma aktif olarak katkı sunmak en büyük hedefim''  diyerek sözlerine şöyle devam etti: ''TÜSİAD, 40 yılı aşkın tarihi, 600'ü aşkın üyesi ve üyelerinin temsil ettiği 3 bine yakın şirketle, yaratılan kamu dışı katma değerin ve istihdamın yüzde 50'den fazlasını temsil ediyor. Yani ülkenin kalkınmasında ve ilerlemesinde önemli bir rol sahibi. Dolayısıyla bu kurumun bir parçası olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum.''

finansgundem.com olarak Mehmet Avcı'yı kutluyoruz. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)