BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYavuz Yılmaz'ı ölümündeki sır ortaya çıktı----

Yavuz Yılmaz'ı ölümündeki sır ortaya çıktı

Yavuz Yılmaz'ı ölümündeki sır ortaya çıktı
17 Aralık 2017 - 08:44 www.finansgundem.com

Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Yılmaz'ın uzun süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla hayatına son veren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili İcra Kurulu üyesi de olduğu İstanbul Kent Üniversitesi’nden açıklama geldi. Milliyet.com.tr'nin haberine göre açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı.

Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. Nur içinde yatsın.

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)