BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırım yapmanın şifreleri Borsa Okulu’nda----

Yatırım yapmanın şifreleri Borsa Okulu’nda

Yatırım yapmanın şifreleri Borsa Okulu’nda
16 Ocak 2017 - 11:02 www.finansgundem.com

Yatırımcıların heyecanla beklediği borsa eğitimi 4 Şubat’ta başlıyor. Borsa Okulu’yla ilgili merak edilenleri Dr. Gökhan Ugan anlatıyor…

Gündem Medya Grubu ve Inforce işbirliği ile 4 Şubat’ta başlayacak Borsa Okulu “0’dan 100’e BORSA!”, bilinçli yatırımcı olmak ve borsada kazanma şansını artırmak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor. Klasik eğitim programlarının dışına çıkan yenilikçi bir anlayışla 10 kişilik özel sınıflarda, haftada sadece bir saatinizi ayırarak samimi bir sohbet ortamında yatırım yapmanın şifrelerini öğreten bu etkinlikle ilgili merak çeken konularla ilgili sorulan sorulara seminerleri verecek olan Dr. Gökhan UGAN yanıt verdi:

Seminerlerin diğer borsa eğitimlerinden farkı ne?

* Seminerler İstanbul’un seçkin otellerinden biri olan Conrad’da 10 kişilik özel sınıflarda, bire-bir etkileşime müsait samimi bir ortamda gerçekleştirilecektir.

* Seminerlerde bilgi paylaşımının yanında güncel gelişmelerin piyasalar üzerindeki etkileri de tartışılacaktır.

* Seminerlerde hem yatırım alanında bilgi dağarcığınızı genişleten bilgileri öğrenecek, hem merak ettiğiniz konuları konunun uzmanı olarak bana yönlendirebilecek, hem de sizler gibi yatırımcı veya yatırımcı adaylarıyla tanışma ve sohbet etme fırsatını elde edeceksiniz.

* Seminerlerde borsaya yapacağınız yatırımlar için bilmeniz gereken temel bilgiler sade ve anlaşılır bir dilde katılımcılara aktarılacaktır.

* Seminerler herhangi bir aracı kurumun sponsorluğunda yapılmamaktadır. Bu nedenle seminerlere katılanlar ihtiyaç duydukları bilgileri tarafsız bir ağızdan objektif bir şekilde tüm gerçekliğiyle duyacak.

* İMKB ve VOB’da uzmanlıktan yöneticiliğe uzanan spot ve vadeli piyasalardaki 22 yıllık kariyerim boyunca oluşturduğum bilgi ve tecrübe birikimimi bu seminerlerde katılımcılarla paylaşacağım. Seminerlerde özellikle sermaye piyasalarında küçük yatırımcılar için hazırlanmış tuzaklar konusunda uyarılarda bulunacağım.

Kategorilerin hepsine katılmak zorunda mıyım?

Seminerler her biri dört hafta süren beş farklı kategoriden oluşmaktadır. Her bir kategori bilinçli yatırımın beş önemli yapı taşı niteliğinde olduğundan tüm kategorilere katılım tavsiye edilmektedir. Ancak yine de katılımcılar bilgilerinin eksik olduğunu düşündükleri alanlarda isterlerse bir, isterlerse birden fazla kategori için kayıt yaptırabilirler. Seminerler Şubat ayının haricinde Mart, Nisan ve Mayıs aylarında tekrarlanacağı için dileyen her dönem bir veya iki kategoriye kayıt yaptırarak tüm seminerleri dört ayda tamamlayabilir.

Seminerler uygulama içeriyor mu?

Seminerler FİNNET tarafından geliştirilen yazılımlar eşliğinde uygulamalı olarak verilecektir. Katılımcılar isterlerse programın destekçisi olan FİNNET tarafından bu etkinliğe özel olarak hazırlanan yazılım paketine uygun fiyatlarla sahip olabilecektir.

Kontenjan neden 10 kişi ile sınırlı?

Seminerlerden maksimum faydayı alabilmek, zamanı en verimli bir şekilde kullanabilmek ve karşılıklı etkileşim ortamını sağlayabilmek adına “0’DAN 100’E BORSA” seminerlerinin her bir kategorisine maksimum 10 kişi kabul edilecektir.

Seminerlerin fiyatları pahalı değil mi?

Etkinliğin tarafsızlığını korumak adına özellikle aracı kurum sponsorluğuna başvurulmadığı ve organizasyonun İstanbul’un en seçkin otellerinden biri olan Conrad’da en fazla 10 kişinin bulunacağı özel sınıflarda yapıldığı düşünülecek olursa bir saati 100 TL olarak belirlenen ücretlerin, borsada kazanma şansınızı artıracak böylesi bir bilgi paylaşımı ortamı için fazla olmadığı anlaşılacaktır. Katılımcılara MAXIMUM kredi kartı ile yapacakları ödemelerde iki taksit imkânı da tanınmaktadır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)