BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYatırım Finansman’da iki önemli atama----

Yatırım Finansman’da iki önemli atama

Yatırım Finansman’da iki önemli atama
02 Ocak 2015 - 13:45 www.finansgundem.com

Şubeler, Pazarlama, Yurt İçi Satış ve Yatırım Danışmanlığı Koordinatörlüğüne Çiğdem Mert Önder, Merkez Şube Müdürlüğü’ne Meral Bulut atandı.

Türkiye'nin önde gelen aracı kurumlarından Yatırım Finansman Menkul Değerler’de iki önemli atama yapıldı. Şirkette gerçekleştirilen yenilikler  kapsamında; Yatırım Finansman’ın şubeler, pazarlama, yurt içi satış ve yatırım danışmanlığı fonksiyonlarından sorumlu Koordinatör görevine Çiğdem Mert Önder atandı. Yatırım Finansman’ın en büyük şubesi olan Merkez Şube Müdürlüğü görevine de 01 Ocak 2015 itibarıyla Meral Bulut getirildi. 

ÇİĞDEM MERT ÖNDER KİMDİR?

1977 İstanbul doğumlu olan Çiğdem Mert Önder, 2000 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. 1997 yılında sermaye piyasası alanında çalışma hayatına başlayan Önder, Türkiye’nin önde gelen finans kurumlarında birçok farklı görevde bulunmuştur. 2013 yılından bu yana Yatırım Finansman Merkez Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan Önder, 01 Ocak 2015 tarihinde Yatırım Finansman’ın satış gücünden sorumlu Koordinatör olarak terfien atanmıştır. 


MERAL BULUT KİMDİR?

1976 İstanbul doğumlu olan Meral Bulut, 1999 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.  Aynı yıl  finans sektöründe çalışma hayatına başlayan Bulut, sermaye piyasaları alanında birçok farklı görevde bulunmuştur. 2013 yılında Yatırım Finansman ailesine Müdür Yardımcısı unvanıyla katılan Meral Bulut, 01 Ocak 2015 tarihinde Yatırım Finansman Merkez Şube Müdürü görevine terfien atanmıştır
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)