BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’ye Vısa Europe’dan dört dörtlük ödül ----

Yapı Kredi’ye Vısa Europe’dan dört dörtlük ödül

Yapı Kredi’ye Vısa Europe’dan dört dörtlük ödül
22 Ekim 2018 - 11:36 www.finansgundem.com

Yapı Kredi'ye, Visa Türkiye Konferansı Vizyonist 2018'de dört ödül birden.

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, bireysel ve ticari kartları ile sağladığı alışveriş hacmi, bankacılık operasyonlarındaki dijital uygulamaları ile VISA Europe tarafından düzenlenen “Visa Türkiye Konferansı Vizyonist 2018”te dört ödüle birden layık görüldü.

Dijitalleşmeyi, bünyesindeki tüm iş süreçlerine entegre eden ve müşteri odaklı anlayışı ile Türkiye’nin en güçlü kart platformuna sahip olan Yapı Kredi, Vizyonist 2018 Konferansı’nda en fazla sayıda ödül kazanan özel banka oldu. Türkiye’de ilk kredi kartını hizmete sunan ve tam 30 yıldır kartlı ödeme sistemlerinde tarihsel liderliğini sürdüren banka, Worldcard’ın performansı ile  “Visa Bireysel Kredi Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka” ve “Visa Ticari Kredi Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka” ödüllerine layık görüldü. Banka, Business TLcard ile de “Visa Ticari Banka Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka” ödülünün sahibi oldu. 

Bankacılık Operasyonları bünyesinde hayata geçirilen, Dijital İş Gücü Projesi ile operasyonel süreçlerini dijitalleştiren Yapı Kredi, raporlama, bilgi giriş işlemleri gibi süreçlerde verimliliğini artırmaya devam ediyor. Bu sayede müşteri taleplerine sağladığı geri dönüşü daha da hızlandıran banka, gerçekleştirdiği Dijital İş Gücü Projesi ile “Visa Operasyonel Mükemmeliyet Ödülü”nü de kazandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)