BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkGaranti bu yıl da “Dünya Saati”nin destekçisi----

Garanti bu yıl da “Dünya Saati”nin destekçisi

Garanti bu yıl da “Dünya Saati”nin destekçisi
22 Mart 2018 - 11:19 www.finansgundem.com

WWF-Türkiye’ye 26 yıldır destek veren Garanti Bankası, her yıl mart ayında gerçekleştirilen “Dünya Saati” kampanyasının bir kez daha ana destekçisi oluyor.

Garanti Bankası, WWF’nin 11 yıldır düzenlediği ve dünyanın en büyük çevre hareketlerinden biri sayılan kampanya kapsamında, 24 Mart Cumartesi gecesi 20:30 – 21:30 saatleri arasında Genel Müdürlük binası, Bursa hizmet binası, Ankara Kızılay hizmet binası ve İstanbul Suadiye hizmet binasının ışıklarını söndürüyor. Bu yıl, dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek, biyolojik çeşitliliği korumak ve insanın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğin kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Dünya Saati, “Dünyaya Bağlan” sloganıyla yapılıyor.

YAPI KREDİ’DE IŞIKLAR İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN KAPANACAK

Dünya Saati hareketine 9 yıldır katılan Yapı Kredi, 24 Mart Cumartesi akşamı 20:30 ile 21:30 saatleri arasında Genel Müdürlük binası dahil tam 14 binasıyla güvenlik için zorunlu alanlar haricinde, tüm ışıklarını kapatarak iklim değişikliği konusuna dikkat çekecek. Yapı Kredi, bu sene Genel Müdürlük’e ek olarak 13 farklı noktadaki binasında da Dünya Saati’ne desteğini sürdürecek. Buna göre Bankacılık Üssü, ACCR, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, Yapı Kredi Kültür Sanat, Kadıköy, Kızılay, Egehan, Taksim, Karaköy, Setbaşı Bölge binaları, Amasya ve Bursa şubeleri ile Yeniköy Koru Tesisi’nde, Dünya Saati için ışıklar kapanacak.

ŞEKERBANK'TAN "DÜNYA SAATİ" ETKİNLİĞİNE DESTEK

Şekerbank, iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından yürütülen "Dünya Saati" etkinliğini destekleyecek.

Etkinliğe 9 yıldır destek veren Şekerbank, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için 24 Mart Cumartesi 20.30 ile 21.30 arasında Genel Müdürlük ve Kartal Operasyon Merkezi'nin yanı sıra İstanbul dışındaki bazı hizmet binalarının ışıklarını kapatacak. 

Avustralya'da 2007'de başlatılan "Dünya Saati" etkinliği kapsamında, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için her yıl mart ayında 170'ten fazla ülkede ışıklar bir saat boyunca kapatılıyor. Bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, kentleri ve ülkeleri temsil eden anıtsal yapılar başta olmak üzere binlerce binada ışıklar söndürülecek. Kampanya, 2008'den bu yana Türkiye'den de destek görüyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)