BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi üst yönetiminde yeni atama----

Yapı Kredi üst yönetiminde yeni atama

Yapı Kredi üst yönetiminde yeni atama
28 Kasım 2018 - 18:19 www.finansgundem.com

Yapı Kredi'de 28 Kasım'da görevinden ayrılacak olan Perakende Bankacılık Satış Yöntetimi'nden sorumlu GMY Mert Yazıcıoğlu'nun yerine Arif Özer İsfendiyaroğlu'nun atanmasına karar verildi

Yapı Kredi üst yönetiminde bir atama gerçekleşti. Atama ile ilgili Kamuyu Aydıntlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, banka bünyesinde Perakende Bankacılık Satış Yönetimi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu'nun 30 Kasım 2018 itibariyle görevinden ayrılacağını bildirmesi nedeniyle boşalacak koltuğa Arif Özer İsfendiyaroğlu'nun atanması için BDDK'ya başvurulduğu duyuruldu.

BDDK'nın söz konusu başvuruya 7 gün içerisinde olumsuz yanıt vermemesi halinde atama İsfendiyaroğlu'nun ataması gerçekleşecek.

Yapı Kredi CEO'su Gökhan Erün'den açıklama

Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, görev değişimi ile ilgili olarak; “29 yıldır bankamızda farklı görevler üstlenen Mert Yazıcıoğlu’nun kurumumuza çok büyük katkıları oldu. Kendisine, bugüne kadar gösterdiği özveri ve sağladığı başarı için teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Resmi onayların ardından görevi devralacak Arif İsfendiyaroğlu’nun ise Yapı Kredi Ailesi’ne katılmasından memnuniyet duyduğunu belirten Erün, “Sayın İsfendiyaroğlu’nun sahip olduğu deneyim ve vizyonu ile kurumumuza büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Arif İsfendiyaroğlu kimdir?

Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde tamamlayan Arif İsfendiyaroğlu, Manchester Business School ve Bilgi Üniversitesi’nde MBA derecesini almıştır. Meslek hayatına, 1990 yılında Garanti Bankası Menkul Kıymetler Yetkilisi olarak başlayan Arif İsfendiyaroğlu, 2004 yılına kadar aynı bankada farklı görevlerde bulunmuştur. 2004 yılında Denizbank’a İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan İsfendiyaroğlu, 2006 yılında aynı bankanın Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2009 – 2015 yılları arasında Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen İsfendiyaroğlu, son olarak Akbank Perakende Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)