BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Private Banking’e ödül----

Yapı Kredi Private Banking’e ödül

Yapı Kredi Private Banking’e ödül
15 Ocak 2017 - 14:17 www.finansgundem.com

Global Finance Magazine tarafından düzenlenen World's Best Private Banks Awards 2017 ödüllerinde Yapı Kredi Private Banking “Türkiye’nin En İyisi” seçildi.

Yapı Kredi Private Banking, Euromoney, World Finance Best Private, Global Financial Market Review kuruluşlarının layık gördüğü ödüllerine, World's Best Private Banks Awards 2017’de “Türkiye’nin En İyisi” ödülünü de ekleyerek özel bankacılık alanındaki başarısını uluslararası arenada bir kez daha tescilledi.

Finans dünyasının yakından takip ettiği uluslararası yayın kuruluşu Global Finance Magazine tarafından “Türkiye’nin en iyisi” seçilmiş olmanın gurur verici olduğunu belirten, Yapı Kredi Direktörü İmre Tüylü, bu başarıda sunulan hizmetler kadar, içinde bulunulan çağa uygun müşteri beklentilerini karşılamanın da etkili olduğunu söyledi. Tüylü, şu değerlendirmede bulundu: “Türkiye’yi özel bankacılık ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking olarak, müşteri odaklı bankacılık anlayışımız doğrultusunda sunduğumuz hizmetleri her geçen gün geliştiriyoruz. Müşterilerimize, dijitalleşen dünyada da ihtiyaçlarına uygun olarak her zaman ayrıcalıklı hizmet sunabilmek önceliğimiz oldu. Bu kapsamda internet şubemizi ve tablet uygulamalarımızı yeniledik. Kişiye özel zenginleştirilen fonksiyonları, kullanıcı dostu ara yüzü ve yenilenen tasarımı ile müşterilerimiz özel portföy dağılım önerileri, kişiye özel ürün/hizmet teklifleri, Yapı Kredi Crystal Kart sahiplerine özel fonksiyonlar ve danışmanlık hizmetlerine kolayca ulaşabiliyor” dedi.

Portföyü dijitalden yönetmek artık çok kolay

Yapı Kredi Private Banking müşterilerinin portföylerini dijital kanallardan çok rahat yönetebildiklerini de hatırlatan Tüylü, şu bilgileri verdi: “Müşterilerimizin dijital kanallarımız üzerinden portföylerini en iyi şekilde yönetmeleri adına hayata geçirdiğimiz “Portföy Dağılımı Tavsiyesi” özelliğinin müşterilerimiz için büyük fark yaratacağını düşünüyoruz. Bu yeni özellik ile yatırımcı profillerini ve beklentilerini "Uygunluk Testi" ile belirleyen müşterilerimiz, testin sonucuna paralel risk gruplarına göre portföy dağılım tavsiyesi alabiliyorlar. Ayrıca mevcut portföylerini bankamızın önerdiği ürün grubu dağılımı ile karşılaştırabiliyor ve diledikleri takdirde portföy dağılım detaylarını portföy yönetmenleri ile kolaylıkla paylaşabiliyorlar. Böylelikle dijital kanallar üzerinden kuracakları iletişimle şubeye gitmeden de yatırımlarını kolaylıkla yönlendirebiliyorlar”.

Yapı Kredi Private Banking olarak özel bankacılık müşterilerine finansal ürün ve hizmetlerin yanı sıra gayrimenkul, miras, vergi, eğitim, filantropi ve sanat alanlarında hizmet verdiklerini söyleyen Tüylü, “Tüm danışmanlık hizmetlerimiz için özel olarak tasarlanan sayfalarda güncel makale ve bilgilendirmelere yer veriyoruz. Ayrıca danışmanlık hizmeti almak isteyen müşterilerimiz taleplerini internet bankacılığı sayfalarından bir tık ile iletebiliyorlar. Talep iletildiğinde, müşterilerimizin şubelerindeki ilgili portföy yönetmenleri aynı gün içerisinde iletişim kurarak söz konusu talebi karşılıyor. Sunduğumuz ayrılacalıklar ve ihtiyaçlara göre oluşturduğumuz yenilikçi hizmetlerimizle sektörde fark yaratıyor, “Türkiye’nin en iyi” si olmayı hak etmek için daima çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)