BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYapı Kredi Marketing Meetup’ın ana sponsoru oldu----

Yapı Kredi Marketing Meetup’ın ana sponsoru oldu

Yapı Kredi Marketing Meetup’ın ana sponsoru oldu
06 Nisan 2018 - 10:31 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, iş dünyasının geleceğini inşaa etmek ve üreteceği değerli içeriklerle ekosistemi geliştirmeyi amaçlayan Marketing Meetup 2018’in ana sponsoru oldu.

İş hayatından ulusal ve global dehaların bir araya geleceği ve bu yıl ilk kez MarTech Awards ödül törenine de ev sahipliği yapacak olan Marketing Meetup 2018, iş yaşamından önemli isimlerin katılımıyla 19 Nisan’da Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Sadece iş zekası, analitik düşünce ve entelektüel derinliğe odaklanarak klişelere meydan okuyan Marketing Meetup 2018, bugüne kadar söylenen tüm klişeleri bir kenara bırakarak deneyimlerin reel sonuçlarını farklı bir söylemle ortaya koyuyor. 

Yapı Kredi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Marketing Meetup 2018’de davetlileri bir de sürpriz bekliyor. Hanson Robotics & Las Vegas Üniversitesi tarafından geliştirilen ilk insansı robot Sophia, konferanstaki konuklar arasında yerini alacak. Konferansın ana sponsoru Yapı Kredi ve Sophia’nın gerçekleştireceği oturumda dünyanın ilk insansı robotu Sophia ile Yapı Kredi’nin keyifli bir sohbeti olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)