BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringYapı Kredi Leasing'e 40 milyon euroluk kredi----

Yapı Kredi Leasing'e 40 milyon euroluk kredi

Yapı Kredi Leasing'e 40 milyon euroluk kredi
18 Ocak 2016 - 12:22 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Leasing, garantisi ile 40 milyon euro tutarında ve 6 yıl vadeli kredi sağladı

Yapı Kredi Leasing, İtalyan Sigorta ve İhracat Kredi Kuruluşu (SACE) garantisi ile 40 milyon avro tutarında ve 6 yıl vadeli kredi sağladı.

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, sektörde SACE'nin en yüksek tutarlı anlaşması özelliğine sahip kredi, İtalya'dan yapılacak yatırım malları ithalatının finansmanı için kullandırılacak.

Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Özgür Maraş, şunları kaydetti:

"Türkiye ile İtalya arasında güçlü bir ticaret bağı bulunuyor. SACE garantisi karşılığında ING’den sağladığımız uzun vadeli bu kaynağı, uygun koşullarda yatırımcılara sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 

SACE garantisi ile gerçekleştirdiğimiz 40 milyon avro tutarındaki bu anlaşma, İtalya'dan yapılacak tüm yatırım malı ithalatlarında müşterilerimize uygun koşullarda kullandırılacak. İki ülkenin güçlü ticaret bağının kuvvetlenmesine destek olacak bu kredi, aynı zamanda sektörde SACE’nin yaptığı en yüksek tutarlı anlaşma olma özelliği taşıyor. Sektörün öncü ve lider kurumu Yapı Kredi Leasing olarak SACE gibi güçlü iş ortaklarıyla hareket etmeye ve farklı ölçeklerdeki tüm kurumların ihtiyaçlarını leasing yolu ile karşılamaya devam edeceğiz."

SACE Türkiye Ofisi Başkanı Yeliz Tüfekçioğlu ise SACE'nin Türkiye'yi stratejik bir pazar olarak gördüğünü ve Türkiye'deki faaliyetlerine, istikrarlı şekilde büyüyerek devam ettiğini belirtti.

2 milyar avroyu aşan varlığa ulaştıklarını vurgulayan Tüfekçioğlu, "SACE olarak, Türkiye'nin öncü finansal kiralama kuruluşu Yapı Kredi Leasing'i desteklemekten gurur duyuyoruz. Türkiye ve İtalya arasındaki iş ve ticaret hacminin artmasına katkıda bulunmaktan da ayrıca mutluyuz. Türk yatırımcılara ve İtalyan ihracatçılara verdiğimiz müşteri odaklı hizmete ve talebe uygun çözümler ortaya koymaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)