BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Hackathon’la 48 saatlik maraton başlıyor----

Yapı Kredi Hackathon’la 48 saatlik maraton başlıyor

Yapı Kredi Hackathon’la 48 saatlik maraton başlıyor
17 Kasım 2017 - 15:29 www.finansgundem.com

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, finans dünyasında iz bırakacak fikirlerin hayata geçirilmesi amacıyla, bu yıl ilk defa 8-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Hackathon düzenliyor

Yapı Kredi Hackathon, hayalindeki fintech ürününü geliştirmek isteyen herkesin faydalanabileceği code.yapıkredi programı kapsamında düzenleniyor. Başta girişimciler ve öğrenciler olmak üzere yaratıcılığına güvenen, fintech alanında iş fikrine sahip olan herkes, Yapı Kredi Hackathon’a başvurabiliyor. Başvurular arasından yapılacak ön eleme sonunda, Hackathon’da yarışmaya hak kazanan takımlar, 48 saat boyunca banka programlama arayüzlerini de kullanarak, fikirlerini demo ürün aşamasına getirmek için çalışacaklar.

 Fikirleri hayata geçirme imkanı 

Yapı Kredi Hackathon’da yarışmacılar, fikirlerini geliştirirken 5 yıldızlı bankacılık uygulaması Yapı Kredi Mobil’i geliştiren ekipten mentorluk alabilecek. Birinci olan ekip 15 bin TL’nin yanı sıra code.yapıkredi Fintech Hızlandırma Programı’na katılmaya hak kazanarak Hackathon’da ürettiği fikri hayata geçirme şansına sahip olacak. Fintech Hızlandırma Programı kapsamında, birinci olan ekibe finansal rehberlik ve girişim kurmaya yardımcı olmak üzere 12 hafta boyunca mentorluk ve eğitim desteği sunulacak. İkinci ve üçüncü olan ekipler ise sırasıyla 10 bin TL ve 5 bin TL’nin sahibi olacak.

 Fintech ekosistemini geliştiren program

 Yapı Kredi’nin code.yapıkredi programı, 7’den 70’e herkese kodlama eğitimleri sunuyor, girişimcileri finansal rehberlik alanında destekliyor. Yazılımcılara finansal teknoloji uygulama programlama arayüzleri (OpenBankingAPI) sağlayarak, fintech ekosisteminin gelişimine katkıda bulunuyor. Program, fikirlerini bir adım daha öteye taşımak isteyen girişimcilere yol göstermeyi, yenilikçi fikirlerin ürünleştirilmesi sürecinde girişimcilere eşlik etmeyi amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)