BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne ödül----

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne ödül

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi'ne ödül
30 Mayıs 2017 - 14:12 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi dünyanın en iyi 3'üncü kurumsal üniversitesi seçildi

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA), Küresel Kurumsal Üniversiteler Konseyi (GlobalCCU) Ödülleri’nde, ‘‘İnsani ve Dijital Yaklaşımı Bütünleştiren En İyi Kurumsal Üniversite’’ kategorisinde Bronz Ödül’ün sahibi oldu. YKBA, tüm dünyada faaliyet gösteren kurumsal üniversiteleri değerlendirerek en iyiyi seçen GlobalCCU 2017 kapsamında Türk bankacılık sektöründen ödüle layık görülen tek Akademi oldu.
Yapı Kredi’nin dijital dünya ve eğitim uygulamalarını birleştirdiği karma eğitimleri, canlı yayınları ve uzaktan öğrenme platformu gibi yenilikçi dijital eğitim uygulamaları ile layık görüldüğü GlobalCCU Awards 2017 kapsamında ödüller Paris’te düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, bankacılık sektörünün en iyi insan kaynağını yetiştirme vizyonu ile 2008 yılında kurulan YKBA’nın, bugüne kadar hem iç hem dış eğitimlerle yaklaşık 34.000 kişinin 7 milyon saat eğitim verdiğini söyledi. Yapı Kredi olarak hızla değişen iş dünyasında, stabil bir yapıdan uzaklaşıp değişime çok çabuk adapte olan şirketlerin ön planda olacağı gerçeğinden hareket ettiklerini belirten Uçar, şu değerlendirmede bulundu: “YKBA dijital dönüşüm doğrultusunda kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yeniliyor. Uzaktan eğitimin yanı sıra yeni uygulamalar ve sistemler YKBA’ya adapte ediliyor. Eğitimlerimiz mobil cihazlardan da takip edilebilir hale getirildi. Akademi içerisinde sunum yapan kişinin görüntü, ses ve bilgisayarındaki uygulamaların katılımcılara eş zamanlı olarak ulaştırılması esasına dayanan senkron sanal sınıf uygulamalarıyla Türkiye'nin her noktasındaki Yapı Kredi çalışanlarına kısa sürede, online çözümler sunuyoruz. Bu sistem ile şimdiye kadar 216 bin katılımcıya ulaşıldı. ykakademi.com.tr yanı sıra intranette yer alan Akademi Portalı ve YKBA Mobil uygulaması ile çalışanlarımızın YKBA ile ilgili her türlü bilgiye daha kolay ulaşmaları ve Akademi etkinliklerini daha kolay takip edebilmelerini sağlıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla uluslararası saygın kuruluşlar tarafından takdir ediliyor olmamız bizlere gurur veriyor.”

YKBA, Çayırova’da 9 bin metrekare alana kurulu ve günde 1.200 kişiye eğitim verme kapasitesine sahip. Eğitim ile gelişim faaliyetlerinde bankacılık, kişisel gelişim, liderlik ve sosyal sorumluluk konularında programlar uygulayan YKBA, Avrupa’nın önde gelen kuruluşlarından IMD ve Insead’ın yanı sıra Türkiye’deki önemli üniversitelerle iş birlikleri yapıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)