BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakYandex’ten tapu.com’a transfer----

Yandex’ten tapu.com’a transfer

Yandex’ten tapu.com’a transfer
03 Ekim 2017 - 14:24 www.finansgundem.com

Zafer Sever, tapu.com'un Ürün ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Yandex Türkiye Ülke Müdürü Zafer Sever Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma elektronik pazaryeri olan tapu.com'a Ürün ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Sever, 14 yıllık iş tecrübesini tapu.com’a aktaracak. 

Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü mezunu olan Zafer Sever, İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel iş hayatına Turkcell’de Katma Değerli Servisler bölümünde Ürün Müdürü olarak başlayan Sever, turkcell-im Video, Mobil oyunlar ve Mobil TV gibi servislerin ürün yöneticisi görevini yürüttü.

 Turkcell’deki kariyerinin ardından Sony Mobile’da Xperia Ürün Müdürü olarak görev yapan Sever, 2012 yılında Yandex’e Ürün Pazarlama Müdürü olarak geçti. Arama motoru, Tarayıcı, Market gibi bir çok Yandex ürününün pazar stratejisi, ürün geliştirme ve kullanıcı edinimi konularında ürün lideri olarak çalışan Sever, bir yılı aşkın süredir Yandex Türkiye’nin Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)