BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYaklaşık 50 banka Brexit sonrası taşınacak----

Yaklaşık 50 banka Brexit sonrası taşınacak

Yaklaşık 50 banka Brexit sonrası taşınacak
07 Kasım 2017 - 08:41 www.finansgundem.com

Avrupa Merkez Bankası bankacılık denerim, gözetim birimi başkanı Daniele Nouy: "Yaklaşık 50 banka Brexit sonrası taşınmayı düşünüyor"

Avrupa Merkez Bankası'nın bankacılık denetim, gözetim birimi başkanı Daniele Nouy, Eurogroup toplantısında yaptığı konuşmada yaklaşık 50 bankanın İngiltere'nin AB'den ayrılması sonrasında faaliyetlerini Avrupa Birliği'ne nasıl taşıyacakları konusunda bilgi talebinde bulunduklarını söyledi.

Toplantıya katılan bir yetkilinin verdiği bilgiye göre Nouy, Euro Bölgesi'ndeki faaliyetlerini İngiltere'den yürütün çok sayıda büyük bankanın acil durum planları üzerinde çalıştıklarını, birkaçının hali hazırda Euro Bölgesi'nde faaliyet lisansı için başvuruda bulunduklarını da ifade etti.

Nouy, diğer bankaların Brexit sonrası planlarını ertelemekte olduklarını ve bu durumun ECB'yi endişelendirdiğini de belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)