BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolarda çıkış hareketi gücünü koruyor----

Dolarda çıkış hareketi gücünü koruyor

Dolarda çıkış hareketi gücünü koruyor
05 Kasım 2017 - 07:58 www.finansgundem.com

Hürriyet'ten Zeynel Balcı, son günlerde dolardaki yükselişin yabancılar için bir fırsat oluşturduğunu yazdı. İşte Balcı'nın o yazısı:

Borsada banka hareketi yaşandı, banka hisseleriyle yükseldi, yine banka hisseleriyle kazançların önemli bir kısmı geri verildi. Geçen hafta bahsettiğimiz para ve sermaye piyasaları arasındaki uyumsuzluk cuma gününe kadar sürdü. Borsadaki iyimserlik, faiz ve döviz tarafındaki yükselişe daha fazla direnemedi. TL dışında başta G.Afrika Rand’ı ve Rus Rublesi olmak üzere gelişen ülke para birimlerinde de cuma günü dikkat çekici değer kayıpları görüldü.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • db05 Kasım 2017 17:44

    Bu sene enflasyon tabiki bunların hesapladığı uyduruk enflasyon yine bir uydurma yapmazlarsa %13-14aralığında çıkarki aslında %24-25 seviyelerinde. Gidip marketlere baksınlar...öyle yabancılardan alınma ve fikir hakkı ödenen otodan da hayır gelmez zira bunun içi de bir sürü ithalat yapılacak. Kısacası ekonomi göçmekte. Sebebte aşırı borçlanma. Bu kgf hikayesi de sadece sorunları halının altına süpürmek demek ama zamanla o halı sorun yığının tepesinde ufalıp gidecek ve herkes reele dönecek ister istemez...

  • Ali Ergül 05 Kasım 2017 12:10

    Hani önümüzdeki günlerde düşecek diyen Gedikli ve Zeybekçi adlı bakanlar 2hafta medyadan uzak dur sonra çık piyasaya bu halk zaten balık hafızalı unutur gider.. onlarda haklı kardeşim ne diyeyim..

  • KILIÇ05 Kasım 2017 10:35

    BORSANIN DOGASINDA VARDIR İNER ÇIKAR SABIRLI OLAN KAZANIR.