BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWashington'da Kudüs protestosu----

Washington'da Kudüs protestosu

Washington'da Kudüs protestosu
17 Aralık 2017 - 10:32 www.finansgundem.com

ABD'nin başkenti Washington'da toplanan binlerce kişi, Başkan Trump'ın Kudüs kararına tepki gösterdi.

ABD'nin başkenti Washington'da toplanan binlerce gösterici, Başkan Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararını protesto etti.

ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi (USCMO) tarafından düzenlenen ve Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) dahil çok sayıda farklı grup tarafından desteklenen organizasyonda, göstericiler Washington Anıtı ve Beyaz Saray arasındaki parkta toplandı.
Yaklaşık 50 metrelik bir Filistin bayrağının açıldığı gösteride, "Filistin'e özgürlük", "İşgal sona ermeli" ve Trump karşıtı sloganlar atıldı.

Gösteri sırasında sivil toplum kuruluşlarının liderleri kısa birer konuşma yaptı.

USCMO Genel Sekreteri Usame Cemal, ABD'nin birçok eyaletinden çok sayıda kişinin Filistin'e destek olmak için Washington'a geldiğine işaret etti. Konuşmasında Trump'ı eleştiren Cemal, Müslümanların bir araya gelerek bu karara tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

TASC Başkanı Halil Mutlu da Kudüs'teki zulme dikkat çekerek "Hepimizin lideri, ümmetin lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam olsun" ifadelerini kullandı. Mutlu'nun bu sözleri üzerine göstericiler Erdoğan lehine sloganlar attı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)