BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaWall Street yatay seyretti----

Wall Street yatay seyretti

Wall Street yatay seyretti
26 Temmuz 2016 - 23:18 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri, yatırımcıların Fed'in faiz artırımına dair ipuçlarını beklemesiyle ve şirket karlarına ağırlık vermesiyle hafif değişti

McDonald's Corp.'tan Caterpillar Inc.'ye kar raporları hisse senetlerini ters yönlere çekerken, yatırımcıların ilgilerini yarınki Fed toplantısına çevirmesiyle endeks hafif değişti.

Yeni ev satışlarında sekiz yılın en büyük artışını gösteren veri, ekonomiye dair iyimserliği artırdı ve Fed'in iki gün sürecek toplantısında, faiz oranlarında bir kez daha şahin tonda olabileceğini işaret etti. Apple Inc.'nin işlemlerin sona ermesinin ardından rapor açıklaması bekleniyor.

S&P 500 Endeksi, New York'ta saat 16:00 itibariyle bir puandan daha az yükselerek 2,169.14 seviyesine geldi ve az farkla Brexit'ten beri ilk arka arkaya kaybından kurtuldu. Endeks, Brexit'in ardındaki iki günde gelen yüzde 5.3'lük kaybının ardından yüzde 8.4 ralli yaptı. Dün ise, petrol fiyatlarındaki düşüşün enerji üreticilerini etkilemesiyle tüm zamanların zirvesinden düşmüştü. Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0.1 düşerek 18,473.61 seviyesine geldi.

Pensilvanya'da Penn Mutual Asset Management baş yatırım yetkilisi Mark Heppenstall, "Hisse senetlerinin yakın bir zamanda yükselişe geçeceğini zannetmiyorum." dedi ve "Rakamları bu seviyeden yukarı ittirmek için yeni bir itici bulmak zor. Kar raporları yukarı yönde çok yardımcı oldu. Mali mühendislik ve masrafları azatmaya karşılık, piyasaları bu noktadan yukarı sürecek karlar görmeliyiz." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)