BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisVergide dev birleşme----

Vergide dev birleşme

Vergide dev birleşme
17 Kasım 2018 - 12:31 www.finansgundem.com

Vergi hizmetleri sunan KPMG Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş., Türkiye’nin köklü vergi denetimi ve danışmanlığı şirketlerinden Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile KPMG Türkiye çatısı altında birleşiyor.

KPMG Türkiye Başkanı Murat Alsan, Türkiye’de 36 yıldır faaliyet gösteren KPMG’nin bu birleşmeyle sektöründe büyüme ivmesini hızlandıracağını söyledi. Alsan, “Güven ve iş birliğine dayalı iş modeli, beceri ve tecrübeyi işleyen anlayışı, profesyonel standartları gözeten bağımsız duruşu, açık iletişim politikasıyla faaliyet gösteren KPMG Türkiye bu birleşmeyle sektöründe yeni bir dönem başlatacak” dedi.

KPMG Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.ve Erdikler Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. birleşmesinin, yasal sürecin sonlanmasının ardından 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla tamamlanması hedefleniyor.

156 ülkede, 200 bin çalışanıyla, çoğu sektörünün lideri şirketlere denetim, vergi ve danışmanlık hizmeti veren KPMG Türkiye’nin çalışan sayısı birleşmeyle bin 400 kişiye ulaşacak.

Bu birleşmeyle, KPMG Türkiye Vergi Bölümü Başkanlığı görevini Şaban Erdikler, Vergi Bölümü Başkan Yardımcılığı görevini ise Av. Onur Küçük üstlenecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)