BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiVaroufakis'ten İspanya'ya önemli uyarı----

Varoufakis'ten İspanya'ya önemli uyarı

Varoufakis'ten İspanya'ya önemli uyarı
02 Ağustos 2015 - 17:06 www.finansgundem.com

Yunanistan Eski Maliye Bakanı Varoufakis El Pais gazetesine verdiği röportajda İspanya için önemli değerlendirmelerde bulundu

Yunanistan’ın olaylı eski Maliye Bakanı Yanis Varufakis, İspanyol El Pais gazetesine verdiği röportajda, İspanya’da kemer sıkma politikalarının uygulanması durumunda, güney ülkesinin Yunanistan ile aynı kaderi paylaşacağını söyledi.

Varufakis, “İspanyollar, Yunanistan’da olan bitenden bağımsız olarak, kendi ülkelerinin ihtiyaçlarını temel almalı ve kendi ekonomik/sosyal durumlarını değerlendirmeli” dedi.

Varufakis, “İspanya’nın Yunanistan olma tehlikesi her zaman var ve Yunanistan’a zorla yaptırılan hatalar tekrarlanırsa, bu ihtimal gerçeğe dönüşecek” diye devam etti.

VARUFAKİS'İN GÖMLEĞİ OLAY OLDU
Euro hakkındaki alışılmışın dışındaki fikirleriyle bilinen ekonomist Varufakis, Yunanistan’daki kurtarma paketi referandumundan evet çıkmasının ardından görevinden istifa etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)