BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali kürsüde konuşurken bayıldı!----

Vali kürsüde konuşurken bayıldı!

Vali kürsüde konuşurken bayıldı!
24 Ocak 2017 - 09:35 www.finansgundem.com

ABD'nin Minnesota Eyalet Valisi Dayton kürsüde konuşma yaptığı sırada bir anda yere yığıldı. Kafasını kürsüye çarpan vali salondakilerin yardımıyla başka bir odaya taşındı

Konuşma yaptığı sırada baygınlık geçiren ve başını kürsüye çarpan ABD'nin Minnesota Eyalet Valisi Dayton'un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Eyalet Meclisinde "Eyaletin Durumu" başlıklı konuşmasına başladıktan 45 dakika sonra duraklayıp su içen Dayton, ardından fenalaştı.

KAFASINI KÜRSÜYE ÇARPTI

Valinin baygınlık geçirdiğini fark eden çevresindekiler, Dayton düşerken kollarından tutup kontrollü bir şekilde yere yatırdı.Başını kürsüye de çarpan Dayton, salondakilerin yardımıyla başka bir odaya taşındı.

HAKKINDA HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI

Vali Dayton'ın oğlu Eric Dayton, Twitter'dan yaptığı açıklamada, babasının bilincinin yerinde ve durumunun iyi olduğunu duyurdu. Dayton'ın neden baygınlık geçirdiği hakkında henüz açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)