BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'tan müşteri memnuniyeti----

Vakıfbank'tan müşteri memnuniyeti

Vakıfbank'tan müşteri memnuniyeti
23 Aralık 2015 - 15:27 www.finansgundem.com

Vakıfbank TheBAsolutions ile Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimleri için anlaşma yaptı

En önemli kamu bankalarından Vakıfbank iç ve dış müşteri memnuniyetini arttırmak için kullanıcı odaklı ürün ve hizmetler geliştirecek.

Kendi geliştirdiği ürünlerde kullanıcı deneyimine odakl anmak ve kullanıcı merkezli ürünler geliştirerek müşterilerine daha etkin hizmet vermek isteyen VakıfBank, Bilişim Teknolojileri Planlama Başkanlığı çalışanlarına TheBAsolutions tarafından yürütülen bir program kapsamında Kullanıcı Deneyimi Tasarımı Eğitimleri için anlaşma yaptı.

"Kullanıcı deneyimi alanında önemli bir bilgi birikimine ve tecrübeye sahip TheBAsolutions’un yönetici ortağı Hakan Savaşan’ın verdiği bilgiye göre; eğitimlerde kullanıcı deneyimi tasarımı metodolojisini, kendi ürün geliştirme yaşam süreçlerine nasıl entegre edecekler ini, uygulamalı olarak öğrenen Vakıfbank’ın bilişim ekibi, kullanıcı dostu ürün ve hizmetler ile Vakıfbank’ın müşteri memnuniyetini çok daha yüksek seviyelere çıkaracak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)