BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank’tan mobilde tek tıkla güvenle ödeme----

VakıfBank’tan mobilde tek tıkla güvenle ödeme

VakıfBank’tan mobilde tek tıkla güvenle ödeme
16 Ekim 2018 - 15:20 www.finansgundem.com

VakıfBank, sektörde bir ilk olan projesiyle, Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden müşterilerinin banka ve kredi kartlarını Masterpass’e ekleyebilme özelliğini hayata geçirdi.

Dijital çözümleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran VakıfBank, Mobil Bankacılık uygulamasına Masterpass özelliği ekleyen ilk banka oldu. Uygulama üzerinden Mastercard ve Visa kartlarının Masterpass’e kaydedilmesiyle müşteriler, kart bilgilerini satıcılarla paylaşmadan hızlı ve güvenli bir şekilde online alışveriş yapabiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, “Dijital dünyada müşterilerimizin ‘yanındaki güç’ olmak adına önemli yeniliklere imza atıyoruz. Sektörün en iddialı uygulamalarından biri olan ve gün itibarıyla 3,2 milyondan fazla müşterimizin kullandığı Mobil Bankacılık uygulamamızı sürekli olarak yenilikçi çözümlerle güncelliyoruz. Bu yönde attığımız adımlardan biri olan ve sektörde bir ilk olarak öne çıkan ‘Masterpass’ özelliği de müşterilerimize büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede Mobil Bankacılık kullanıcılarımız kart bilgilerini uygulamaya bir kez yükledikten sonra online alışveriş site ve uygulamalarında kart bilgilerini paylaşmadan hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyor. Aynı zamanda Masterpass’e üye işyerleri için de önemli bir çözüm sunmuş oluyoruz” dedi.

Hızlı, kolay ve güvenli ödeme

VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan Masterpass dijital ödeme özelliğiyle kullanıcıların kart bilgileri, Mastercard ve VakıfBank alt yapısı içinde güvenli bir şekilde saklanıyor. Kullanıcılar, Masterpass logosu olan işyerlerinde önceden sisteme kaydettikleri kartlarıyla mağazalarda hızlı ve kolay bir şekilde ödeme yapabiliyor.

Ödeme sırasındaki tereddütler gideriliyor

Yapılan araştırmalar, tüketicilerin online alışveriş sırasında kart bilgilerinin güvenliği konusunda tereddüt yaşadıklarını ve bazen işlemi tamamlamadıklarını gösteriyor. VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasına eklenen Masterpass özelliği ile müşteriler, ödeme aşamasında tereddüt yaşamadan alışveriş yapılabiliyor. Masterpass sistemi, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 40 ülkede kullanılırken Türk Bankacılık Sektöründe, mobil bankacılıktan Masterpass’e kart ekleme özelliği sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında bulunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)