BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank’tan ‘İmar Barışı’na özel kredi----

VakıfBank’tan ‘İmar Barışı’na özel kredi

VakıfBank’tan ‘İmar Barışı’na özel kredi
14 Haziran 2018 - 11:57 www.finansgundem.com

Vakıfbank, İmar Barışı'ndan faydalanmak isteyenlere kredi imkanı sunuyor

VakıfBank, ‘İmar Barışı’ sürecinde de müşterisinin ‘yanındaki güç’ olmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılar için başlattığı ‘İmar Barışı’na kredi kampanyasıyla destek veren VakıfBank, bu kapsamda özel bir kredi çalışması yapan ilk banka oldu.

Krediden kimler yararlanabilecek?

VakıfBank şubelerinden ve 20 bin TL’ye kadar kullanılabilecek ‘İmar Barışı Kredisi’nden kamu veya özel sektörde bir işverene bağlı ve ücret karşılığında çalışan kişiler, emekliler, diplomalı meslek sahipleri vb. bireysel nitelikli müşteriler yararlanabilecek. Kredi ile ilgili detaylı bilgiye www.vakifbank.com.tr adresinden erişilebilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir16 Haziran 2018 08:00

    Şu pis işe bir de imar barışı demiyorlar mı. İmar Barışı değil kardeşim, imar yolsuzluklarına, talanlarına, hukuksuzluklarına topluca onay. 2005 yılından önce yapılan binalar için tamam ama 2017 sonuna kadar yapılan binalar ne oluyor? Yeni deprem yönetmeliğinin çıkarıldığı tarihten sonra yapılan binalar için bu kararın alınmasıyla AKP kendi döneminde yapılan ve sayısı milyonlara ulaşan imar yolsuzluklarına ve haksız edinimlere, hukuksuzluklara onay vermiştir. Devletin, yetimin malı yandaşlara peşkeş çekilmiş ve bu yasayla bunu yapanlar ödüllendirilmiştir. Allah var ve ahiret var kardeşim ve bu hırsızlıkların cezası en azından orada var.