BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank'a iki ödül birden----

Vakıfbank'a iki ödül birden

Vakıfbank'a iki ödül birden
18 Aralık 2017 - 12:02 www.finansgundem.com

VakıfBank, IDC IOT Forum'da iki ödül aldı

VakıfBank, bilgi teknolojileri, telekomünikasyon ve tüketici teknolojileri alanlarında dünyanın en önemli araştırma ve danışmanlık hizmeti sağlayıcılarından IDC IOT (International Data Corporation) Forum'un düzenlediği "Dijital İkiz'in ABC'si" konferansında iki önemli ödüle layık görüldü. Bu sene üçüncüsü düzenlenen organizasyonda, "Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama" uygulamasıyla Müşteri Deneyimi kategorisinde ödül alan VakıfBank, "Mobil Saha Satış" uygulaması ile de Nesnelerin İnterneti kategorisinde ödüllendirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, "VakıfBank olarak her zaman müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde analiz edip, elde ettiğimiz sonuçlar doğrultusunda doğru ürün ve hizmeti müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz. Bu vizyon doğrultusunda geliştirdiğimiz "Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama" ve "Mobil Saha Satış" uygulamaları, dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık hizmeti sağlayıcılarından IDC IOT (International Data Corporation) Forum'un düzenlediği organizasyonda ödüllerle taçlandırıldı. Bu ödüller, çalışmalarımızda ortaya koyduğumuz başarının önemli bir göstergesi olmakla birlikte, önümüzdeki dönem çalışmalarımız için de bizlere güç verdi" dedi.

Kişiye özel ürün ve hizmetler

VakıfBank'a Müşteri Deneyimi kategorisinde ödül getiren "Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama" uygulaması, müşterilerin ürün ihtiyaçlarını ve eğilimlerini, veri yığınları arasından istatistiki metotlar kullanarak büyük veriyi anlamlandıran bir model. Eğilim hesaplaması ile birlikte ürünün kullanılma olasılığını da gösteren skor hesaplaması yapılarak, müşterilerin ürün eğilimlerinin bir skala üzerinden derecelendirmesi sağlanıyor.

Mobil erişime gerek duymadan hizmet vererek müşteri sayısına katkı sağlıyor

VakıfBank'a Nesnelerin İnterneti kategorisinde ödül getiren ve bankanın CRM altyapısı ile senkronize çalışan "Mobil Saha Satış" uygulamasıyla, bankacılık sektörüne erişimi olmayanlar da sisteme kolaylıkla dahil edilebiliyor. Böylece finansal sisteme katılan müşteri sayısına da önemli bir katkı sağlanıyor.

Uygulama sayesinde müşterilerin şubeye başvurmasını beklemeden pazarlama ve satış faaliyetleri saha ekiplerince tablet bilgisayarlar kullanılarak yürütülebiliyor. Böylece zaman kaybının da önüne geçilerek müşteri memnuniyeti sağlanıyor. VakıfBank Şubelerinin dijital dönüşümü kapsamında, tablet bilgisayarlarla kredi dahil tüm bankacılık ürünleri müşteri imzası alınmadan elektronik süreçlerle tamamlanıyor. İçeriğinde pek çok hizmet ve ürünü barındıran uygulama, ayrıca offline başvuru özelliğiyle de sektörde bir ilk olarak öne çıkıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)