BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank YKB Raci Kaya istifa etti----

Vakıfbank YKB Raci Kaya istifa etti

Vakıfbank YKB Raci Kaya istifa etti
18 Ekim 2018 - 15:31 www.finansgundem.com

Vakıfbank YKB Raci Kaya IMF ülke grubu icra direktörlüğü görevini üstlenmesi nedeniyle bankadaki görevinden ayrıldı

Vakıfbank üst yönetiminde istifa gerçekleşti. IMF İcra Direktörlüğü görevine atanan Raci Kaya, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa etti.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Raci KAYA, Uluslararası Para Fonu (IMF)  ülke grubu "İcra Direktörlüğü" görevini üstlenmesi sebebiyle 18.10.2018 tarihi itibari ile Bankamızdaki görevinden istifa etmiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih5318 Ekim 2018 15:50

    bu nasıl iş böyle..borsanın en değersiz mali en itibarsız bankası yaptı vakıfbankı şimdi uzman olarak imf de..vah memleketim vah.vah imf vah..vakıfa bak hala aşşşaaaaa.diyoo toparlanamıyo..var bi pisliğide ne acaba.*0,3* defter değerli banka olmaz.o banka bankalıktan çıkmıştır artık..birde bunu bu hale getiren uzman başka adam yokmuş gibi imf e atanmış..vah imf vah..vah bunların kurtaracağı devletler**vaf..

  • Ae 18 Ekim 2018 20:07

    Melih 53 Kalitesiz bir yorum olduğu kadar da teknikten yoksun bir dil. Vakıfbank zor günlerin bankası oldu günah çarpılırsın. Orayı yönetenleri tanıyormusun ki ! sen en iyisi kağıttan da uzak dur da bereketi kirletme..