BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor----

Vakıfbank: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor

Vakıfbank: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor
18 Temmuz 2016 - 11:44 www.finansgundem.com

Vakıfbank, faaliyetlerine tüm yurt genelinde kesintisiz olarak devam ettiklerini açıkladı

Vakıfbank, tüm varlık ve gücüyle ülkenin hizmetinde olduğunu ve faaliyetlerine tüm yurt sathında kesintisiz olarak devam ettiğini bildirdi.

Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"15 Temmuz 2016 Cuma akşamı yaşanan, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan hain bir terör grubunun milli iradeye, ülkemize, cumhuriyetimize, birlik ve bütünlüğümüze yönelik darbe teşebbüsünü şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Aziz milletimizin, 15 Temmuz gecesi iradesine darbe vurulmasına yönelik teşebbüse, ilk andan itibaren ülkenin her yerinde kararlı bir duruşla karşı çıkmasından ve güvenlik güçlerimizin çok kısa bir sürede olaylara müdahale edip durumu kontrol altına alarak darbe teşebbüsünün sonuçsuz kalmasını sağlamasından büyük memnuniyet duyuyoruz.

Yaşanan elim hadiseye karşı toplumun her kesiminin güçlü bir reaksiyon göstererek sağlam duruş sergilemiş olması, hem demokrasimizin gücünü hem de milletimizin demokrasiye olan inancını
net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Bu vesile ile darbe teşebbüsünün başarısızlığa uğramasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize, Güvenlik Güçlerimize ve necip Türk Milletine şükranlarımızı sunarız.
VakıfBank olarak, bu vahim olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Önlenen bu menfur darbe teşebbüsünde yaşananların milli iradeyi ve demokrasi kültürümüzü daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Her daim Türk ekonomisini ve reel sektörü destekleyen VakıfBank’ın, tüm varlık ve gücüyle ülkemizin ve aziz milletimizin hizmetinde olduğunu ve faaliyetlerine tüm yurt sathında kesintisiz olarak devam ettiğini kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)