BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank Express Card ile anında alışveriş----

VakıfBank Express Card ile anında alışveriş

VakıfBank Express Card  ile anında alışveriş
26 Ekim 2016 - 10:50 www.finansgundem.com

VakıfBank, acil kredi kartı ihtiyacı olan müşterilerin kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilecekleri “Express Card”ı hizmete sundu

VakıfBank müşterileri, Express Card’ını şubelerden sadece nüfus cüzdanı ile anında alıp alışverişlerinde hemen kullanabiliyor. Express Card sahipleri, VakıfBank kredi kartlarının tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra yaptıkları harcamalardan Worldpuan kazanıp alışverişlerini kolaylaştıran taksit fırsatlarından da yararlanabiliyor. Mevcut kart sahipleri, kayıp çalıntı ya da yenileme durumlarında acil kart ihtiyaçlarını da yine Express Card ile karşılayabiliyor.

VakıfBank müşterilerine özel ayrıcalıklar

VakıfBank müşterileri, 31 Aralık 2016 tarihine kadar Express Card’larının kullanım limiti dahilinde 5.000 TL'ye kadar ilk Taksitli Nakit Avans işlemini 12 aya kadar aylık %2.02 yerine %1.39 faiz oranı ile ilave hiçbir masraf ya da komisyon ödemeden internet, çağrı merkezi, mobil bankacılık, ATM (3.000 TL'ye kadar) ve tüm şube kanallarından kullanabiliyor. Express Card sahipleri, aynı zamanda yurt dışı alışverişlerinde %5 indirimden faydalanırken, internet üzerinden tüm alışverişlerini de güvenli bir şekilde yapabiliyor.

Yenilikçi adımlarla ilerleyen VakıfBank, BKM’nin (Bankalararası Kart Merkezi) Ocak 2016’da yayımladığı rapora göre, 2015 yılında kredi kartları sektöründe, ciro ve işlem adedi büyümesinde yıllık bazda en çok büyüyen banka oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)