BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank Çağrı Merkezi yenilendi----

Vakıfbank Çağrı Merkezi yenilendi

Vakıfbank Çağrı Merkezi yenilendi
20 Kasım 2018 - 12:05 www.finansgundem.com

Müşteri deneyimi odaklı çalışmaları kapsamında VakıfBank, daha hızlı, esnek ve fonksiyonel süreçler üzerine yatırımlarına devam ederken son olarak Çağrı Merkezini yenileyerek kullanım alanı ve çalışan sayısını artırdı

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı İlker Yeşil, çağrı merkezlerinin kurumların müşteriye en yakın yüzü ve marka değerini belirlemede oldukça önemli etkiye sahip bir araç olduğunu belirterek, “Bankacılık sektöründe dijital kanalların kullanım oranı artarken çağrı merkezlerine gelen arama sayısı da artış gösteriyor. Müşteriler herhangi bir konuda destek istediklerinde şubeye gitmek yerine çağrı merkezini aramayı tercih ediyor. Biz de daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için çağrı merkezimizin kullanım alanını ve çalışan sayısını artırdık” dedi.

Ayrıca teknolojik yatırımlara da devam ettiklerine dikkat çeken Yeşil, “Mobil uygulama üzerinden müşteri temsilcisine direkt bağlanma özelliği, müşterilerimiz tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Geliştirme çalışmalarına devam ettiğimiz sesli yönlendirme ve ses tanıma teknolojilerini 2019 yılında kullanmaya başlayacağız. Ayrıca görüntülü görüşme konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor” diye konuştu.

‘Çalışan memnuniyeti de önemli’

Çalışan memnuniyetinin müşteri memnuniyetini doğrudan etkilediğine de değinen Yeşil, “Mutlu çalışanlar verimli ve daha yüksek hizmet kalitesi için olmazsa olmazlardan. Bu amaçla çalışma alanlarını sosyal ilişikler kurulabilecek keyifli alanlara dönüştürdük. Genç ve eğitimli çalışan sayımızı artırarak her geçen gün büyümeye devam ediyor ve eğitimli bireylerin istihdam edilmesine katkı sağlıyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)