BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUzmanlar uyardı! Kar, kuvvetli yağış ve sel!----

Uzmanlar uyardı! Kar, kuvvetli yağış ve sel!

Uzmanlar uyardı! Kar, kuvvetli yağış ve sel!
28 Ekim 2016 - 13:20 www.finansgundem.com

Meteoroloji, hafta sonu şiddetini artıracak yağışlar için vatandaşları uyardı. Bazı doğu illerinde yağmurla karışık kar yağması bekleniyor

Bugün Marmara'da İstanbul, Sakarya, Kocaeli ve Bursa çevrelerinde yağış geçişleri bekleniyor. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinde yağış görülmeyecek. Karadeniz'in kıyı şeridi boyunca yağışlar etkili olacak. Doğu Anadolu'nun tamamı yağışlı olacak. Ağrı, Bitlis, Muş, Van ve Tunceli çevrelerinde yağışların kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Hatay, Artvin ve Elazığ ile bu sabah ilk saatlerde İzmir ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Van, Bitlis, Muş, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkari'nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşlar uyarılıyor.

Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz'in batısında kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi (30-70 km/sa ) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtiliyor.

Cumartesi günü yağışlı alan doğuya doğru hareket ediyor. Havanın da soğumasıyla özellikle kuzeydoğu kesimlerde yağışın karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç Anadolu'daki yağışlar hafif olacak. Kütahya, Afyonkarahisar çevrelerinde, Batı Karadeniz'de, Karadeniz kıyı şeridi, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yağışlar var. Adana, Hatay çevrelerinde yağmur geçişleri olacak.

Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Pazar günü yağışlı hava alanını daraltıyor. Karadeniz'in kıyı şeridi boyunca yağışlar görülecek. Sakarya, Kocaeli çevrelerinde, Batı Karadeniz'de yağışlar etkili olacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)