BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnü okyanusu aşan Türk kızı İstanbul'da----

Ünü okyanusu aşan Türk kızı İstanbul'da

Ünü okyanusu aşan Türk kızı İstanbul'da
11 Ekim 2013 - 14:38 www.finansgundem.com

Dünya sahnelerinde ayakta alkışlanan Karsu, 25 Ekim’de Cemal Reşit Rey’de!

Geçtiğimiz yıl ilk stüdyo albümü “Confession”ı  Hollanda’da çıkaran ve uzun süre müzik listelerinde bir numarada kalmayı başaran Karsu, ilk kez İstanbul seyircisiyle buluşuyor.
Hollanda’da yaşayan ve Hatay’lı bir ailenin kızı olan Karsu, müziğe yedi yaşında piyano çalarak başladı. Bugüne kadar, dünyanın en önemli  caz festivali kabul edilen North Sea Jazz Festivali’nde iki kez ve dünyanın en önemli sahnelerinden biri olan New York Carneige Hall’de üç kez konser verdi. Ayrıca Brezilya, Endonezya, Almanya, Belçika, Monte Carlo ve daha pek çok ülkede; dünyanın dört bir yanında sayısız konserler verdi. Karsu’nun hayat hikayesini ilgi çekici bulan film yapımcısı Mercedes Stalenhoef, beş yıl boyunca Karsu’yu takip ederek onu belgesel haline getirdi. “Karsu: I Hide a Secret” belgeseli Hollanda başta olmak üzere bir çok ülkede gösterime girdi.
Caz, blues, soul, funk müziklerini Türk müziğiyle birleştirerek kendi tarzını yaratan Karsu sadece piyano çalmıyor; o aynı zamanda bir şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjör. Kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra, Gesi Bağları, Domates Biber Patlıcan, Divane Aşık Gibi, Her Şeyi Yak, Çok Uzaklarda gibi Türk parçalarını da yorumluyor. Üstün yetenekli sanatçı, İstanbul konserine büyük önem veriyor ve özel olarak hazılanıyor. 
Karsu’nun Confession albümü Türkiye’de ilk kez Cemal Reşit Rey’de konser günü satışa çıkacak. Bu çok özel konseri kaçırmayın!  
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)