BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÜnlü tahminci altını önerdi----

Ünlü tahminci altını önerdi

Ünlü tahminci altını önerdi
21 Mart 2016 - 10:40 www.finansgundem.com

JP Morgan’ın Niceliksel ve Türev Ürünler Araştırma Departmanı Global Başkanı Marko Kolanovic, hisse senedi yerine altını önerdi

Wall Street'in en çok saygı duyulan tahmincilerinden biri olan JP Morgan’ın Niceliksel ve Türev Ürünler Araştırma DepartmanıGlobal Başkanı Marko Kolanovic, hisse senedi piyasalarındaki rallinin sorunlu olduğunu ve yatırımcıların altına yatırım yapmalarının daha doğru olabileceğine inandığını söyledi.

Hisse senedi piyasasında 11 Şubat’tan bu yana yaşanan rallinin doğası gereği daha çok teknik olduğunu ifade eden Kolanovic, yatırımcıların defansif altın ticareti pozisyonlarına bağlı kalmaları gerektiğini belirtti.

Fed’in güvercin politika görünümünün dolar üzerinde aşağı yönlü bir baskı oluşturmasını ve altını desteklemesini bekleyen Kolanovic, Donald Trump'ın Başkan olması olasılığının artmasının ABD Doları üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturabileceğini de vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)