BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü şarkıcı müziği bırakıp hastaneye yattı!----

Ünlü şarkıcı müziği bırakıp hastaneye yattı!

Ünlü şarkıcı müziği bırakıp hastaneye yattı!
20 Ekim 2016 - 12:31 www.finansgundem.com

Yaklaşık 2 ay önce depresyon ve anksiyete sebebiyle profesyonel destek almak için rehabilitasyon merkezinde yatan Selena Gomez, aylar sonra gülümserken kameralara yansıdı.

Selena Gomez, geçtiğimiz sene Lupus hastalığı nedeniyle kemoterapi gördüğünü ve hastalığın yan etkisi olan depresyon, anksiyete ve panik atak nedeniyle ‘The Revival’ adını verdiği dünya turnesini iptal ederek, kariyerine ara verme kararını hayranlarıyla paylaşmıştı.

 Sözcü'de yer alan habere göre; 24 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz gün rehabilitasyon merkezinde objektiflere takıldı. Siyah pantolonu üzerine giydiği gri bluzuyla makyajsız görüntülenen Gomez'in saçlarını kestirdiği görülürken, sol elinin üzerindeki bandaj da dikkati çekti.

Selena Gomez’in aylar sonra gülümsediğini gören hayranları, sosyal medya hesaplarından genç yıldızın bir an önce iyileşip sahnelere geri dönmesini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)