BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncunun kız kardeşi ölü bulundu----

Ünlü oyuncunun kız kardeşi ölü bulundu

Ünlü oyuncunun kız kardeşi ölü bulundu
31 Temmuz 2014 - 02:58 www.finansgundem.com

ABD'li ünlü oyuncu Drew Berrymore'un üvey kız kardeşi ve aktör John Berrymore'un kızı Jessica Blyth Berrymore,San Diego'da arabası içinde ölü bulundu

Amerikalı ünlü oyuncu Drew Berrymore'un aynı babadan, farklı anneden olma kız kardeşi Jessica Blyth Berrymore'u araç içinde cansız bulan komşuları, genç kadının bacaklarının arasında bir içecek şisesi, yolcu koltuğunda da çok sayıda beyaz hap gördüklerini söyledi. San Diego polisi olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü açıkladı.

Jessica'nın komşularından Marta Lopez adlı kadın, oğluyla birlikte cadde ortasındaki otomobili gördüklerinde içinde bulunan Jessica'ya yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorduklarını ancak yanıt alamayınca nabzını yokladıklarını söyledi. Lopez, Jessica'nın nabzının da atmadığını farkedip görevlilere haber verdiklerini ifade etti. Lopez, Jessica'nın oturduğu koltuğun yanında çok sayıda hap bulunduğunu ve bacaklarının arasında da bir meşrubat şişesinin olduğunu söyledi. Olay yerine gelen görevliler Jessica Blyth Berrymore'un cansız bedenini araçtan çıkararak morga götürdü. 

Jessica Barrymor'un çalıştığı pet mağazasındaki arkadaşları, onun çok cana yakın ve iyilik sever biri olduğunu ve herhangi bir sorunundan bahsetmediğini ifade etti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)