BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü işadamı evinde böcek buldu----

Ünlü işadamı evinde böcek buldu

Ünlü işadamı evinde böcek buldu
21 Kasım 2017 - 08:12 www.finansgundem.com

Sadettin Saran, evinde bulduğu dinleme cihazının boşandığı eşi ya da arkadaşı tarafından konulduğunu beyan ederek şikayette bulundu

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011'de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile Eylül 2012'de nikâh masasına oturmuştu. Çiftin kıskançlık nedeniyle geçtiğimiz aylarda araları bozuldu ve Saran 11 Ağustos'ta mahkemeye başvurup boşanma davası açtı.

BOŞANDILAR

Çift, tek celsede boşanırken, İstanbul Aile Mahkemesi'nde gizli yapılan duruşmaya Sadettin Saran ve Emek Külür katılmış, Sadettin Saran evlilik döneminde alınan ikisi yurt dışında, biri Nişantaşı'nda olmak üzere 3 evi eski eşine bırakmıştı.

EVİNDE BÖCEK BULDU

Tüm bu boşanma aşamaları sırasında ünlü işadamı, evinde böcek adıyla tabir edilen bir dinleme cihazı buldu. Cihazı eşinin ya da arkadaşının eve yerleştirdiğini beyan ederek, şüphelilerin tespit edilmesini isteyen Saran, savcılığa başvurdu. Geçtiğimiz günlerde Saran'ın evinde polisler tarafından inceleme yapıldı. Soruşturma sürüyor. (Sabah / Dilek Yaman)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)