BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversite kampüsünde satırlı kavga----

Üniversite kampüsünde satırlı kavga

Üniversite kampüsünde satırlı kavga
06 Aralık 2018 - 04:42 www.finansgundem.com

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kampüsü'nde, iddiaya göre, kız arkadaşına arkadaşlık teklif eden kişi ve onun arkadaşlarına satırla saldıran Hüseyin Sami Ç, 2 kişiyi yaraladı

Karaman'daki Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi kampüsünde dehşet gecesi... 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencisi Hüseyin Sami Ç, aynı okulda öğrenim gören Semih A,'nın, kız arkadaşına arkadaşlık teklif ettiğini öğrendi. Hüseyin Sami Ç, kız arkadaşı B.Ş, ile birlikte Semih A'yı telefonla arayarak kampüse davet etti. Semih A, ev arkadaşları Samet A, ve Ömer Can Y. ile birlikte kampüse geldi. Burada Hüseyin Sami Ç. ve yanında bulunan arkadaşları, satırla Semih A, ve yanındaki ev arkadaşlarına saldırdı.

Olayda Semih A, yara almazken Samet A, ve Ömer Can Y, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaya karışan Hüseyin Sami Ç, ile beraberindekiler hızla olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki öğrencilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan öğrenciler ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olaya karıştığı iddia edilen 2 şüpheli, polisin kampüs içerisinde takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan Samet A,'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)