BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUluslararası finans dünyasından TEB’e iki önemli ödül----

Uluslararası finans dünyasından TEB’e iki önemli ödül

Uluslararası finans dünyasından TEB’e iki önemli ödül
09 Ekim 2018 - 12:48 www.finansgundem.com

Euromoney Dergisi, bu yıl düzenlediği Euromoney Global Nakit Yönetimi Anketi’nde Türk Ekonomi Bankası’nı (TEB) iki farklı katergoride ödüllendirdi.

2018 yılında, uluslararası finans alanında çeşitli organizasyonlar tarafından tüketicilere sunduğu hizmetler için ödüllendirilen Türk Ekonomi Bankası, başarılarıyla ödüllendirilmeye devam ediyor. Uluslararası finans dünyasının etkili yayınlarından olan Euromoney Dergisi, iki farklı kategoride TEB’i ödüle layık gördü. TEB müşterilerinin Euromoney Global Nakit Yönetimi Anketi’ne verdiği cevaplar sonucunda “Türkiye’de En İyi Servis Veren Nakit Yönetimi Bankası” kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci seçilen TEB, “Pazar Lideri” kategorisinde ise ikinci sırada yer aldı. 

TEB’in başarılarıyla ön plana çıktığı Euromoney Global Nakit Yönetimi Anketi’nin bu yıl 17’incisi düzenlendi. Yapılan araştırma, bağımsız olması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor. Euromoney’nin şirketlere ulaştırdığı ankette şirketlerden nakit yönetimi alanında en çok çalıştıkları bankalar isteniyor. 

Türk Ekonomi Bankası 2018 yılında, yine uluslararası kuruluşlardan tarafından “Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçilirken tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran hizmetleriyle “En İyi Yeni Ürün/Hizmet” dalında ödüllendirilmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)