BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUludağ'da kar kalınlığı 41 santimetre----

Uludağ'da kar kalınlığı 41 santimetre

Uludağ'da kar kalınlığı 41 santimetre
11 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 41 santimetreye ulaştı.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "oteller bölgesi"ndeki kar kalınlığı, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışın ardından 41 santimetreye yükseldi.

Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 4, en yüksek sıfırın altında 2 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, yağışın cuma gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. 

"Herkesi Uludağ'a bekliyoruz"

Kar yağışı cuma günü sezonu açmaya hazırlanan işletmecileri sevindirdi.

Uludağ 1. Bölge'deki bir otelin işletme müdürü Ozan Yuvacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, pistlerin hazır hale geldiğini söyledi.

Meteoroloji'nin verdiği tahminlerin tuttuğunu belirten Yuvacı, "Pazartesi gününden itibaren kar yağışı başladı. Dün de yağış vardı fakat bugün etkisini gördük. Kar sonrasında pistlerimiz aktif hale geldi. Bu hafta sonundan itibaren kayak yapılabilecek." diye konuştu.

Yuvacı, pistlerin hafta içinde faaliyete geçirileceğini belirterek, "Kar olarak herhangi bir sorun yok. Sezonun açılacağı cuma gününden itibaren herkesi Uludağ'a bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)