BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUltraviyole Miracle Wand ile mikropsuz hayat----

Ultraviyole Miracle Wand ile mikropsuz hayat

Ultraviyole Miracle Wand ile mikropsuz hayat
06 Temmuz 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

Ultraviyole Işık Yöntemi ile sterilizasyon tekniği artık UV-C Miracle Wand® cihazı sayesinde görünmeyen tehditleri temizleyin

​Yaşadığımız alanda etrafımızda bulunan herşeyle sürekli olarak etkileşim halindeyiz. Günlük yaşantımızı sürdürebilmek için evde ya da işyerimizdeki birçok şeye dokunuyoruz, kullanıyoruz. Peki onlar ne kadar hijyenik?

Yapılan çalışmalar gösteriyor ki işyerinizde kullandığınız bir bilgisayar klavyesi tuvalet klozet kapağına göre 400 kat daha fazla bakteri, mikrop ve mikroorganizma barındırıyor!
Çalışma masamızın üstü, yemek masamız, mutfak tezgahları, koltuklar, bilgisayarlarımız, cep telefonlarımız, uzaktan kumandalar, diş fırçamız, tıraş bıçağımız, ayakkabılarımız, çocuklarımızın oyuncakları, yataklarımız ve yastıklarımız.. hepsi milyonlarca bakteri, mikrop ve toz akarları (mite) barındırıyorlar.

Yaşadığımız ortama göre her kişinin gösterdiği hassasiyet ve direnç farklıdır. Kimisi bu mikroorganizmalardan hiç etkilenmezken kimileri için alerjik rahatsızlıklarını tetikleyen ve yaşam kalitesini ciddi derecede olumsuz etkileyen bir faktör halini alabiliyor. Bazı bakteri türleri, örneğin E.coli, müdahale edilmediklerinde kendilerine özgü çürük kokuları sebebiyle tespit edilebilirler ve bazı kişiler için ölümcül öneme sahip olabilirler.

Sağlık sektöründe de uzun yıllardır kullanımda olan Ultraviyole Işık Yöntemi ile sterilizasyon tekniği artık UV-C Miracle Wand® cihazı sayesinde evinizde ve sürekli olarak elinizin altında tutup kullanabileceğiniz kadar kolay kullanıma ve tasarıma sahip!

Sizleri de UV-C Miracle Wand® kullanarak görünmeyen tehditleri temizlemeye davet ediyoruz.

UV-C Miracle Wand® kesin bilimsel laboratuvar testlerine tabi tutulmuştur ve bakteri, virus, mantar, ve diğer mikro-organizmaları, MRSA ve H1N1 dahil olmak üzere %99 oranında tüm yüzeylerden yok ettiği ıspatlanmıştır.

UV-C Miracle Wand®'i kullanmak "görünmeyeni temizlemek" için mükemmel bir yoldur, mikro-organizmaların sebep olduğu hastalıkları ciddi oranda azaltır ve kokuya engel olur.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)