BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÜlker'in villalarını Rixos işletecek----

Ülker'in villalarını Rixos işletecek

Ülker'in villalarını Rixos işletecek
24 Ağustos 2011 - 07:53 www.finansgundem.com

Yıldız Holding'in iştiraklerinden Marin Türk'ün Muğla Göcek'te yaptırdığı süper lüks villaların işletmesini Rixos Hotels işletecek

Türkiye'de ilk kez 'devre tatil' sistemi ile satışa sunulan villalar, 21 yıl boyunca Rixos tarafından işletilecek. Rixos Residence Club Göcek markasıyla hizmet verecek villalar, 20 ana binada 94 üniteden oluşuyor. Rezidansların büyüklükleri 81 ile 202 metrekare arasında değişirken 2+1, 4+1 ve dubleks tipinde satışa sunuluyor.
Türkiye'nin önde gelen gıda şirketlerinden Ülker ile Rixos Hotels, gayrimenkulde işbirliği yaptı. İki grubun vardığı anlaşma sonucu Ülker'in Göcek'teki villaları Rixos'un emlak şirketi Fettah Tamince Gayrimenkul tarafından işletilecek ve pazarlanacak. Villalarda Rixos markasıyla beş yıldızlı otel standardında hizmet verilecek. Başta housekeeping ve oda servisi olmak üzere otellerdeki bütün hizmetler verilecek. Süper lüks villalarda devre tatil, yazın iki, kışın iki hafta olmak üzere 4 haftadan oluşuyor. Bahçe ve teras katı da olan villaların bir aylık satış fiyatı ise 40 bin dolardan başlayıp büyüklüğüne ve lokasyonuna göre 110 bin dolara kadar çıkıyor. Şirket yetkililerinden alınan bilgilere göre, inşaatı bir sene önce başlayan proje, Nisan 2012'de hizmete girecek. Villalara işadamı ve üst düzey yöneticilerden yoğun ilgi var. Bir buçuk ay içinde projenin yüzde 30'u satıldı.
Göcek'in en güzel koyunda bulunan devre tatil evleri, havuzları, 1.800 metrekarelik SPA merkezi, fitness salonu, çocuklar için oyun alanları, kafe ve restoran hizmetleriyle beş yıldızlı otelleri aratmayacak. Satışları başlayan villalar, ilk misafirlerini Nisan 2012'de kabul edecek. Devre tatil sisteminin Türkiye'de ilk kez uygulanacağını vurgulayan şirket yetkilileri, "Devre tatil konseptinde müşteri 21 senelik tatil satın alabiliyor. Villayı ve başlangıç devrini seçiyor. Villayı 21 yıllığına kullanma hakkına sahip oluyor." bilgilerini verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)