BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜlker gitti, Eti ve Şölen geldi----

Ülker gitti, Eti ve Şölen geldi

Ülker gitti, Eti ve Şölen geldi
17 Nisan 2017 - 12:30 www.finansgundem.com

Ülker, her yıl sponsor olduğu YZB 2017 konferans ve fuarından neden çekildi?

Uluslararası Yerel zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı (YZB 2017) bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirildi. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen YZB, organize perakende sektörünün en önemli etkinliklerinden biri.

Türkiye'de çok güçlü bir konuma sahip olan yerel market zincirleri ve buralara mal tedariki yapan üretici firmaları buluşturmayı hedefleyen etkinlik, sektörün bütün aktörlerini bir araya getiriyor. Fuar kısmında şirketler ürünlerini sergilerken, konferanslarda da sektörün sorunları masaya yatırılıp, geleceğe dönük stratejiler konuşuluyor. Etkinlikte 300'e yakın markanın yeni ürün ve hizmetleri tanıtılıyor.

Organizasyon büyük olunca gıda ve içecek sektörünün büyük firmaları da sponsorluk için deyim yerindeyse sıraya giriyor. Geçtiğimiz yıllarda etkinliğin ana sponsorları arasında hep Ülker yer aldı. Ülker'in sahibi Yıldız Holding desteğini hiç esirgemedi. Bu yıl YZB'de Ülker yoktu. Etkinliğin ana sponsorluğunu Ülker'in rakipleri Eti ve Şölen çikolata üstlenmiş.  Biz de merak edip araştırdık. YZB'ye katılan firmaların temsilcileriyle yaptığımız konuşmalarda Ülker'in bu sene yer almamasının sebebi geçen yıl düzenlenen etkinlikte yatıyormuş. Geçen yılki YZB'nin açılışında Torku markası ile bildiğimiz Konya Şeker ve Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk uzunca bir konuşma yapmıştı. Duyduğumuza göre rakip bir firmanın başında olan Recep Konuk'un uzun bir konuşma yapması Yıldız Holding tarafında rahatsızlık yaratmış. Bu yüzden bu yıl YZB'ye sponsor olmama kararı verilmiş... (Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anonimci10 Haziran 2017 04:41

    ah akıl akıl gel yorumlara takıl, abi bende böyle kafa istiyorum...

  • Anonim01 Mayıs 2017 21:58

    Daha önce Cumhurbaşkanının yüzü kullanarak internette paylaşılan suikast imalı 1 nisan reklamını twitter hesabından paylaşıp; sonrasında patronun hesabından kumpas,şirketin hesabından yanlış anlama/çarpıtma denilerek adeta milletin aklını alaya alan firmayla bu milletin de işi olmamalı artık.

  • Celalettin Koyuncu18 Nisan 2017 22:51

    TORKU fazlasıyla yerini doldurur. Iyi de bir alternatif olur. TORKU kalitesi ve milliyetçi yapısıyla fazlasıyla hakediyor. Hiç olmazsa illuminati reklam vermiyor. Ürünler doğal kaliteli

  • hepimiz misafiriz18 Nisan 2017 08:56

    Ülker'in 1 Nisan reklamının bunda etkisi yok yani, öyle mi?