BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiÜçüncü kurtarma paketi için görüşmeler Atina'da başladı----

Üçüncü kurtarma paketi için görüşmeler Atina'da başladı

Üçüncü kurtarma paketi için görüşmeler Atina'da başladı
28 Şubat 2017 - 23:26 www.finansgundem.com

Yunanistan'ın kurtarma paketi gözden geçirme görüşmeleri Atina'da yeniden başladı

Yunanistan’ın uluslararası alacaklıları ile yürüttüğü ve muhataplarının mali reform talepleri yüzünden yarıda kalan üçüncü kurtarma paketi gözden geçirme süreci tarafların Atina’da bir araya gelmesiyle yeniden başladı.

Atina hükümetinden maliye ve enerji bakanlarının da katıldığı toplantılarda Yunan yetkililerle Eurogroup teknokratları, Yunanistan’ın reformlar konusundaki performansı ile bütçe açığı ve 2018’den itibaren izlemesi gereken yol haritasını ele alacak.

Avrupa Birliği (AB) ile Uluslararası Para Fonu (IMF) arasında da anlaşmazlık konusu olan ve gözden geçirme müzakerelerinin tıkanmasının nedenleri arasında yer alan bu konuda tarafların uzlaşmaya yakın oldukları belirtiliyor.

Bunun için Yunanistan’ın 2010 yılından itibaren 10’dan fazla kez kez kesinti yaptığı emekli maaşlarında yeni bir kesintiye gitmesi gerekebilecek.

Atina’da taraflar arasında nihai anlaşmaya varıldığı takdirde Yunanistan’ın 86 milyar euroluk üçüncü kurtarma paketine dair ikinci gözden geçirme süreci tamamlanmış olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)