BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUçakta internet kullandı, 1200 dolar fatura ödedi----

Uçakta internet kullandı, 1200 dolar fatura ödedi

Uçakta internet kullandı, 1200 dolar fatura ödedi
16 Kasım 2014 - 14:43 www.finansgundem.com

Bazı havayolu şirketleri WiFi hizmetine başladı. Ancak görünüşe göre bu biraz pahalı.

Uçuş esnasında internetin kullanıp kullanılmayacağı konusunda ülkemizde de gündeme geldi ve son olarak kullanılması yönünde karar alındı. Bu kararı önceden alan ülkelerin havayolu şirketleri ise bu hizmeti çoktan yolcularına sunmaya başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde bu hizmetten yararlanan Jeremy Gutsche isimli yolcu büyük bir sürprizle karşılaştı.

Londra'daki Heathrow Havaalanı'ndan, Singapur'a gitmek üzere Singapur Havayolları'nı kullanan yolcu Gutsche, yolculuk sonunda 1171 dolarlık fatura ile karşılaştı. Bu fatura Gutsche'nin yolculuk boyunca kullandığı WiFi hizmeti içindi.

Konuyla ilgili açıklama yapan yolcu, ilk olarak internetin çok çok yavaş olduğunu söyledi. Ayrıca hizmetin Netflix ya da YouTube gibi hizmetleri de desteklemediği için video, film vs. de izlemediğini belirtti. Yolcu, yolculuk esnasında ağırlıklı olarak e-postaları olmak üzere toplamda 155 sayfa görüntülediğini iddia etti.

Singapur Havayolları, 30 MB veriyi 28.99 dolara satıyor. Gutsche ise havayolunun her bir işlem için yaklaşık 100 dolar gibi bir para kestiğini iddia ediyor.(Teknokulis)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)